Akademi Al-Fateh
7:18:00 PM | Author: Nik Muhammad Amin










Mencari Spirit Yang Hilang !
Terbuka kepada seluruh mahasiswa Multimedia University
IU, UPG, SRM, I-Smart, Silat Gayung, Silat Cekak, PBMKM, Outrech, dll.
Dakwah kami bukan dakwah ekslusif, tapi dakwah kami untuk semua.
Tiada sebarang syarat diletakkan.
Kita semua sama, asalnya kita dari tanah dan akan kembali ke tanah.

2 - 4 April 2010
Kem Gunung Ledang

Fikir-fikirkan apa yang baik untuk iman anda, bukan nafsu..
Selamat berfikir,
Selamat datang ke Akademi Al-Fateh,
Mencetak kader dahsyat full manfaat.
Ayuh, melejit !

Untuk pertanyaan dan pendaftaran sila rujuk Akhi Presiden, Hazwan : 0139759240
Ukhti Timbalan Presiden, Kamilah : 0136285277


This entry was posted on 7:18:00 PM and is filed under , , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

12 Komentar:

On March 25, 2010 at 12:52 AM , aMeL said...

perhatian!
video yang pertama tu belum minta kebenaran dari pemilik asalnya.

 
On March 25, 2010 at 1:40 AM , Nik Muhammad Amin said...

oh ye lupa..

bayaran rm 5 for now.

 
On March 25, 2010 at 1:42 AM , mohamad said...

Beautiful ads..

 
On March 25, 2010 at 12:53 PM , Anonymous said...

knpe murah sgt bang nik?
hahaha, insyaallah sye akan gi.
tp klu bleh thu tentatif apa lg mahsyuk, haha..

 
On March 25, 2010 at 2:30 PM , =_= ! said...

salam

dgr kta ada kelainan dlm akademi al-fateh ni. apa kelainannye?

 
On March 25, 2010 at 10:38 PM , Nik Muhammad Amin said...

Mohamad ;

mencuba cara baru dari sebelum ini..selepas transformasi gagasan kepimpinan mahaisswa tempoh hari, bnyk kene transform. semunya kearah mardhatillah. ameen..

anony ;

murah?

kami nk bg murah sbb nk tolong peserta2. kebajikan perlu di utamakn, wee..
tentatif takleh reveal. kami akan bg pd peserta yg pergi. insyaAllah, sama2 mencari spirit yang hilang !

=_= ! ;

Kuasa Perubahan Muhammad Al-Fateh.
Antaranya;

Menekankan visi,misi dan aspirasi Muhammad Al-Fateh dalam usaha membuka kota Konstantionopal.

Membawa peserta untuk berfikir dan mengkaji semula visi, aspirasi dan kerangka gerak kerja efektif yang menjadi ‘driving force' dlm semua aspek.

modul yang menarik telah diolah utk memenuhi visi dan misi akademi al-fateh.

Muslimin Super, Muslimat Power, Islam Unggul, La Syarqiyyah wala Gharbiyyah !

لَتُفْتَحَنَّ لْقُسْطَنْطِينِيَّةُ فَلَنِعْمَ الْأَمِيرُ أَمِيرُهَا وَلَنِعْمَ الْجَيْشُ ذَلِكَ الْجَيْشُ

Kota konstentinopel akan dibuka (dikuasai oleh orang islam). Rajanya adalah sebaik-baik raja. Tenteranya adalah sebaik-baik tentera. (Ahmad)

~ sekurang2nya kami berusaha :p jom join ; moga Dia mmpertemukan kita disana..

xie xie (....)

 
On March 26, 2010 at 8:22 AM , Mawar Berduri said...

takbir! mumtaz akhi amin. melestarikan sejarah muhammad al fateh dalam mencorak pemuda/i. ibrah pembukaan kota konstantinople mmg hebat.

 
On March 26, 2010 at 6:13 PM , theinvisiblesoul said...

Salam...
menrik2...
cmbest!
tp ase mcm blum diuar2 kan
secare formal kat mmu..
ye ke..?

 
On March 26, 2010 at 8:19 PM , Nik Muhammad Amin said...

Wslm, Haz..
kami mmg xpromote secara besar besaran. for now, maybe xlagi. mungkin suatu hr nnti, akademi akan jd platform tarbiyah kepimpinan terbaik mmu, he3..

besau beno impian daku. he3, tp xsalahkan klau kte nk brpandangan jauh. mmasang impian utk 2-3 tahun akn dtg. hm, sama2 doakan ye.

Haz, boleh ajak mmber2 sepermainan, sepermakanan, seperkelasan, seperusrahan, seperumahan, seperti, spegeti, dan se se yg lain..

:)

 
On March 28, 2010 at 1:09 AM , aMeL said...

hape ko melalut nih~
fokus2!!

nak angan-angan jadi mimpi lalu transform jadi nyata, yang pertama nie le kene buat elok2~!

oh ye...ajak2 member sume yeh..

 
On March 29, 2010 at 8:41 PM , theinvisiblesoul said...

saya bru tau yg akademi al fateh=tamrin3 sbnarnye..
InsyaAllah..
usaha tangge kjayaan..
sme2 lah kte bunga2 Islam ni (InsyaAllah) berusaha ke arahnya..moga Allah sentiasa bersama kita..ok! InsyaAllah sya cuba mencari kroni2..(mcm ahli politik je..he2)tman se se utk ajak mereka...



lagi 1 ade request dr kami:
lpas abes program al-fateh kami nak cdagkan kat mr director utk kami sume beriadah dan menghayati nikmat dan ciptaan Allah iaitu air terjun di Gunung Ledang..kalu lah mr director izinkan....

 
On March 30, 2010 at 12:52 AM , Nik Muhammad Amin said...

i'Allah Haz,