= )
8:28:00 PM | Author: Nik Muhammad Amin




This entry was posted on 8:28:00 PM and is filed under , , . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

10 Komentar:

On April 6, 2010 at 8:48 PM , ~mIsS_p00h~ said...

Tidak mahu lupa setiap saat mahu pun detik selama mana berada di sana! :)

~speechless!~

sem0ga antum semua berada dalam perlindunganNya selalu, InsyaAllah~

Ukhuwah fillah abadan abada..

 
On April 6, 2010 at 9:26 PM , Anonymous said...

Orang yang hidup untuk dirinya sendiri akan hidup seperti orang yang kerdil dan mati sebagai seorang yang kerdil. Tetapi orang yang hidup bagi orang lain akan hidup sebagi orang yang 'besar' dan mati sebagai orang yang besar juga.

Syeq Qutb

 
On April 7, 2010 at 1:22 AM , aisyahumaira said...

salam nik amin...mintak izin letak video nie kt blog yer...

 
On April 7, 2010 at 1:57 AM , Nik Muhammad Amin said...

mIsS_P00h :

betul tu, entah knpe kem kali ni rasa touch dgn peserta lain dr kebiasaan. erat. mungkin hikmah kembara menatijahkan jaringan ukhuwah mahabbah fillah.

ya, sy rasai kehadirannya. sampai sekarang, masih terasa. moga2 takkan hilang selama2nya.

Anony :

Best2x, أحب أن الآية

asiyahumairah :

silakan2..he3. mf buat ala kadar, dgn kadar pantas. hasil yg agak kurang mmberansangkan..

 
On April 7, 2010 at 2:10 AM , Nik Muhammad Amin said...

saya teringin nak coretkan beberapa ibrah/penghayatan dsebalik kembara kita semua dlm akademi yg lalu..

subhanallah..gambar xmampu nak jd juru bahasa trhdp perasaan sy sepanjang akademi..

bermula dengan insiden group muslimat sesat dlm hutan atas bukit ledang pd mlm pertama kat sana. saat2 izaty turun dr check point dn bgtahu dia xde terserempak pun dgn group muslimat sedangkan group mslimat dah bergerak menuju check point sekitar 7 minit..gelap! nah, jiwa saya ditampar bertubi-tubi.."apa dah jadi dengan muslimat2 aku ni ?" sy lari dgn membuta mencari balik mslimat. nah, lain yg dicari lain yg dijumpai ! sya patah balik, istighfar byk3..cari kekuatan dan kberanian. dahtu, pi lari balik cari muslimat. beberapa ketika, nmpak chye dr torch light kak ika. sy mnghampiri dan akhirnya trdgr suara2 suram muslimat sdg berzikir..release habis. nasib bek muslimat2ku ni selamat.

bnyak lagi, nak share. tp xde masa. xpun, biaq je ia mnjadi memoir indah dlm dimensi minda saya sbg camp commander..hu3! jd camp commader ni best walaupun penat habis. sbb sy bleh rasa mood utk kseluruhan program.

p/s~ klau adik2 peserta ada nk share apa yg dpt sgt dialualukan..antum semua lmbat lg kn final? :p

 
On April 7, 2010 at 9:38 PM , kakak said...

aha..huhu mlm tuh xtau nk ckp..seb bek akk "cool"..pastu dpt gak reach amin..pastu de plak org2 gelak2 sbb kita berlari2..huh de 2 org yg mmg nak kene

 
On April 8, 2010 at 12:42 AM , bikrunnajah said...

astaghfirullah...dgr jugak cite tu dr kak ika...huhu..t'haru dgn ayat ni..."nasib bek muslimat2ku ni selamat."

kak ika, sye tau!sye tau!sye tau spe 2 org tu...hahaha...

 
On April 8, 2010 at 1:32 AM , Nik Muhammad Amin said...

salute dgn kberanian kak ika. turun dr bukit sorang2 dlm gelap, jauh dr group mslimat utk cr sy. ayah kak ika pun ada bgtau keberanian anak ksayangannya ni, berani drive sorang2 blik perak. hu3!

nadi, musti la. :p (kak ika jgn slh fhm ok hu3!)

 
On April 8, 2010 at 4:41 PM , ~ZuLhAiRi~ said...

salam...

agaknye saya pun tau kut sapa dua org tu....isk3...:D

 
On October 6, 2010 at 1:11 AM , Anonymous said...

crouvmfrbzfjwfnyrotb, http://nailfunguscurecuretreatment.com Nail Fungus Cure, TOeNhtu?