Senyum ~
4:19:00 PM | Author: Nik Muhammad Amin



Orang yang BAHAGIA belum tentu SENYUM

tapi..

orang yang SENYUM pasti BAHAGIA


p/s ~ dikala final exam ni, saya kena sentiasa senyum..xmo psyhco2 ! ade 3 killer paper lagi tinggal..doakan juga untuk saya deh ? babai..


This entry was posted on 4:19:00 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

9 Komentar:

On May 21, 2009 at 6:44 PM , Sy@M!M! ^ AzM!r@ said...

cOmel2~~ t'utama yg kamben tuh.

yeke?yg senyum tentu bahagia.. :-/ ade yg senym sindir2, senyum kambing, senyum sinis.

:) sy senyum ikhlas neh.

 
On May 21, 2009 at 8:23 PM , Nik said...

haha, tu out of case..yg kucing biru tu tomel. ada rupa mcm saya x? kes3..

kalau snyum ikhlas, snyuk mcm gmbar kamben tu..mbek..mebk..mbeek..

huhu jgn marah,..salam imtihan ye

 
On May 21, 2009 at 9:11 PM , Sy@M!M! ^ AzM!r@ said...

hahaha. tak baik fitnah diri sniri. dahla kaler mcm doraemon.ish2~~

xpe.kamben mmg menatang kesayangn, so tak sentap sgt. chill :D

tengs xxx

 
On May 22, 2009 at 3:14 AM , Meoow said...

I wanna smile too ~ nice entry..

 
On May 22, 2009 at 12:47 PM , ~mIsS_p00h~ said...

Senyum seindah suria! :)

musim imtihan lah seronok sbb ms ni slalunye kite mmg fokus 4 study!
(klu maen2 lg xtau ler.. isk3!)

All d best & sm0ga success yer!

 
On May 22, 2009 at 2:20 PM , Nik Muhammad Amin said...

stress2 stuju, nak online jap..

hm, miss_pooh (pooh dalam citer katun tu lelaki ke wanita eh? tak ambik tau lak jantina pooh tu..hm assume wanita jer la sbb kak ika wat miss pooh huhu!)..betul tu, best tui exam week ni..mcm nak pengsan rasenya..

 
On May 23, 2009 at 7:33 AM , ~ZuLhAiRi~ said...

salam...

Nik kalo mu letok muke aku senyum mesti lagi cOmel pOst ni, bukan setakat cOmel, bahkan bakal memikat kalbu sesiapa saja...akuilah kenyataan ini, jangan menOlak yang haq!....:D

p/s : Masih berdendam...:p

 
On May 23, 2009 at 12:13 PM , Nik said...

erm..hmm..eehh..ngee.. boleh dipertimbangkan kot. tapi yang part mengancam kalbu sesiapa saja tu sory la, kes3..

hehe jgn la berdendam wadi alqura', nnti kita pi makan same2 ek?

 
On August 4, 2009 at 11:51 AM , NURUL ELFIRA said...

comelnyeee, animal to00 senyum... SENYUMLAH SLALU:)...